Menu

Вила Сауна

Вила Сауна – модерно скривалище сред природата

 

Описание:

Вила Сауна е част от почивен комплекс „Розино“, разположен в едно спокойно, отдалечено и изключително красиво кътче от Подбалкана. Нейната архитектура и дизайн са инспирирани от заобикалящата я природа и характерната архитектура на останалите реновирани сгради в комплекса. Вилата се вписва хармонично в цялостната ситуация.

Както името подсказва, основното предназначение на вилата е като сауна. Но не е единствено разбира се. В допълнение към сауната, има на разположение баня, тоалетна, спалня, кухненски бокс и дневна. Всичко това е поместено в само 40 кв.м. С оглед по-добра функционалност душ-кабината и тоалетната са разделени, за да могат да се използват отделно. Между тях има изградена стена  от цветни стъклени тухлички, за да се вкара повече светлина и пространство. Леглото е вдигнато на второ полуниво. Чрез допълнителен хоризонтален прозорец са осигурени гледки от всички посоки, на които да се наслаждаваш и в легнало положение. Може да се посгрееш в сауната, да си вземеш душ, да се облечеш и да релаксираш пред богатото остъкление, което дава неограничени гледки към природата, докато в същото време запазва необходимото уединение на обитателите.

В интериора са използвани материали и обзавеждане от най-високо ниво като дизайнът клони към модернизъм и устойчивост. Покривът е с двоен скат с видими дървени греди, които дават уютната атмосфера на къщата. Покривни прозорци вкарват допълнителна светлина и гледки.

Осветителните тела са модерни в контраст с дървения интериор. Тухлените стени са оставени открити като са обработени само със специална техника на боядисване.

Адрес: Розино, България

Клиент: ЦРГ

Проектанти: арх. Невена Русева

Площ (ЗП): 40 кв.м.

Статус: Завършен

Write the message

Your email address will not be published.

preloader