Menu

Класически интериор ДНБД01

Класически интериор на модерен апартамент ДНБД01 в София от НП Архитекти

Описание:

Интериорен дизайн на  90 кв.м. апартамент в нова модерна сграда в гр. София, България.

Жилището е решено в актуален класически стил в комбинация с винтидж и модерни елементи. Фокусът на апартамента е да бъде със светъл, просторен и зареждащ интериор. Използвани са различни видове настилки, облицовки и цветове, за да се създаде по-уютна атмосфера.

Дневната е с отворен план заедно с кухнята и трапезарият. Акцент е подовата настилка със специфичен винтидж растер на гранитогреса, която е в контраст с тъмното дървено дюшеме. Баните са семпли със спокойно усещане и винтидж и модерни елементи. Основната спалня  се откроява с красивото желязно легло и цветните гардероби, които изпъкват на фона на семплия дизайн на помещението.

Детските стаи са развити в по-модерна посока. Момчешката спалня е в синьо, жълто и сиво като цветове. Мебелите са изцяло вградени с весели детски дръжки. На една от стените има весел детски тапет в комбинация от заложените в проекта цветове. Пердета на жълти и бели едри райета завършват картинката.

Момичешката спалня е в зелено, оранжево и жълто. В нея има красиво легло къщичка с лампички сърчица за декорация, голям вграден гардероб и кът за училище. Лампите и в двете детски са модерни и цветни.

Всяко едно решение в проекта търси красота, функционалност и удобство за обитателите.

Write the message

Your email address will not be published.

preloader