Menu

Gelato & Latte Интериор

Индустриален интериорен дизайн на магазин Gelato & Latte

Описание:

Магазин Gelato & Latte предлага на своите клиенти автентичен италиански сладолед и неповторима атмосфера. Индустриалният му интериорен дизайн се превърна в неразделна част от целия бранд. Цветен, игрив и богат са трите думи, които перфектно могат да го опишат, точно както и вкусните им продукти.

Следвайки най-актуалните тенденции, се фокусирахме върху разработването на интериора в индустриален стил. Това решение покри всичките високи критерии на клиента за практичност, качество и удобство. Концепцията с отворен план помогна да се осъществи и идеята на клиента за откритост и прозрачност на всички процеси в джелато магазина като част от неговата бизнес политика.

Постигнахме по-суров и незавършен вид като показахме строителни материали, които обикновено остават скрити. Таванът и колоните са оставени голи на чист бетон. Откритите тухли са обработени само с боя със специална техника. С различните тонове на сивото смесено с бяло се добави свежа и чиста визия. Всички инсталации са видими и вървят по тавана и стените – кръвоносната система на една сграда. Те също допринасят съществено към индустриалния дизайн.

Красиви цветни модерни декорации са внимателно подбрани  и позиционирани. Пендели и аплици са източника на светлина и с тяхното метално звучене допринасят към общия стил на интериора. Модерни цветни мебели завършват целия закачлив индустриален дизайн.

Специално за децата сме оформили кът за сядане с модерни дизайнерски маса и столчета, подходящи за техните размери.

НАГРАДИ:

Wienerberger BrickAward 2019 – Специална награда

Write the message

Your email address will not be published.

preloader